Meespelen

Laatst bijgewerkt op 20 juni 2024

Ben jij een gepassioneerde muzikant op zoek naar een inspirerende muzikale omgeving? Zoek niet verder! Symfonieorkest Avanti verwelkomt graag musici die deel willen gaan uitmaken van ons amateur-orkest.

Vacatures

Wij zijn een klein symfonieorkest en we zijn altijd blij als ervaren strijkers (1e en 2e violisten, altviolisten, cellisten, contrabassisten) onze strijkers-sectie komen aanvullen. Momenteel zijn er ook vacatures voor de volgende instrumenten: hoorn 3 en 4, pauken en percussie.

Repetities

We repeteren op maandagavond van 19:45 tot 22:00 uur in het lokaal van de Koninklijke Harmonie Herremeniezaal Hier, Burg. Cortenstraat 7 te Heer-Maastricht.

Iedereen die interesse heeft kan altijd, geheel vrijblijvend, binnenlopen om een repetitie bij te wonen. Neem vooral ook je instrument mee. Het bestuur, de dirigent en de leden stellen dit heel erg op prijs.

Aanmelden

Als je graag deel wilt uitmaken van symfonieorkest Avanti, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met je op.